Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Marvel's Daredevil: Η δικαιοσύνη είναι τυφλή

https://www.youtube.com/watch?v=KFYFh8w4758
Ουκ ολίγες φορές έχουμε ενασχοληθεί με υπερ-ήρωες (Spiderman, Αvengers, Χ-Men ) όχι γιατί είναι παντού αλλά γιατί μας αρέσει να χανόμαστε στην δική τους πραγματικότητα.  Σειρά να εκδικάσουμε την υπόθεση του Daredevil.




















-Lawyer by day, vigilante by night!Ο Μatt Murdock εκπροσωπεί τον νόμο με κάθε είδους τρόπο. Το γεγονός οτι έχασε την όρασή του μικρός δεν στέκεται εμπόδιο στo μεγαλεπήβολo σχέδιo του, απεναντίας λόγω αυτού έχουν οξυνθεί οι υπόλοιπες αισθήσεις του. Ήχοι, μυρωδιές, δονήσεις συνθέτουν ένα είδος ιμπρεσιονιστικού πίνακα..













-Ιδανική επιλογή για το ρόλο του μασκοφόρου τιμωρού ο Charlie Cox, o φλωράκος από το Stardust yeap!Κατόρθωσε το ακατόρθωτο, ν΄αποβάλλουμε την κακή ανάμνηση του Βen Affleck(στην πυρά στην πυρά). Τα βάζει με τους πάντες, την ρώσικη μαφία, την κινέζικη, τον ΑΝΩΝΥΜΟ, τα τσιράκια του αλλά και με τον εαυτό του. Παρατηρούμε την μεταμόρφωσή του από έντιμο μέλος του δικηγορικού συλλόγου σε σύμβολο του φόβου .Τhe man without fear όπως τραγουδούσε ο Rob Zombie.


-Εξίσου καλοί είναι και οι υπόλοιποι χαρακτήρες στη σειρά του Netflix. Καταρχάς η Rosario Dawson ήταν και είναι μεγάλο PLUS!Eίτε πουλάει μαγκιές στον Kurt Russell στο Death Proof είτε δείχνει τον ''εσωτερικό της κόσμο'' στο Τrance. Στην προκείμενη περίπτωση γιατροπορεύει τον διαβολάκο μας μετά από κάθε μετωπική σύγκρουση. Όμως η Rosario δεν είναι το μόνο ωραίο θήλεο στην σειρά, την ανταγωνίζεται η Deborah Ann Woll, η αγαπημένη μας vampirella από το True Blood.













- Για τον Vincent D'Onofrio έτρεφα μεγάλη αντιπάθεια γιατί μου είχε προκαλέσει τρελούς εφιάλτες με το θρίλερ Κελί. Χρειάστηκε μόνο ένα επεισόδιο στην εν λόγω σειρά για να κωλοτουμπιάσω. Απίστευτα επιβλητικός στο ρόλο του , ειδικά στο 8ο επεισόδιο που αποκαλύπεται το ''ένοχο'' παρελθόν του. Επιθυμεί διακαώς να ξαναχτίσει το Hell's Kitchen πάνω στις στάχτες της φωτιάς , που παραδόξως ο ίδιος την ξεκίνησε. Όμως ο άνεμος φυσάει δυνατότερα όταν φτάνεις στην κορυφή.

















-Από το αντρικό κοινό αγαπήθηκε πολύ σαν σειρά γιατί ξυλίκι πέφτει σε κάθε(μα κάθε!) επεισόδιο. Όπως και στο Βanshee οι μάχες σώμα με σώμα είναι άψογα χορογραφημένες κι αληθοφανείς. Διθύραμβοι γράφτηκαν για την τελευταία σκηνή του 2ου επεισoδιου με το κλωτσομπουνίδι-τύπου Old Boy- στο χωλ. My way or the hallway!!Eπιπλέον μάθαμε πως μία πόρτα αμαξιού μπορεί να μετατραπεί σε φονικό όπλο. Α-ουτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου