Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

#agenda 2015(vol.1): Oι ταινίες που περιμένουμε

Γέρε χρόνε φύγε τώρα,
πάει η δική σου η σειρά
ήρθε ο νέος με ταινίες
με φονικά με ιστορίες..
Πως προδιαγράφεται το κινηματογραφικό μέλλον;

1. Hunger Games :Mockingjay(part 2)
Ο επίλογος της τριλογίας γιατί το part 1 δεν το λαμβάνουμε σαν ταινία, ήταν ένα μεγάλοοοο trailer. Η Jennifer Lawrence θα ξαναπιάσει για τελευταία φορά το bow της και θα γίνει η φωνή της συσπείρρωσης. Μετά το Hobbit ήρθε η σειρά να ολοκληρωθεί άλλο ένα κινηματογραφικό saga.
Βαθμός ανυπομονησίας: 8/10














2. Macbeth
Προσωπικά ανυπομονώ να δω τον Fassbender να υποδύεται τον σαιξπηρικό ήρωα (με βαριά σκωτζέζικη προφορά) έχοντας στο πλευρό του την Μαριόν Κοτιγιάρ. Έχω πίστη στον gifted Fassbender(ΔΕΣ Shame) γιατί και στο Jane Eyre ήταν αποκαρδιωτικός.
p.s η γαλλιδούλα Μαριόν κέρδισε το ρόλο από την Natalie Portman. Γαλλία-Ισραήλ: 1-0!
Bαθμός ανυπομονησίας: 10/10

















3. Jurassic world
H εποχή των...δεινοσαύρων ξανάρχεται. Το καστ ηγείται το νέο ανερχόμενο αστέρι Chris Pratt. Αφού έκανε τις μαγκιές του στο διάστημα θα τα βάλει με τον τυρρανόσαυρο Ρεξ. Θα τον πλαισιώνουν η Βryce Dallas Howard, ο Jake Johnson(Nick Miller από το New Girl) και η νευρόσπαστη Judy Greer(hate u). Την τελευταία να την φας dino!!!
Βαθμός ανυπομονησίας: 8/10 














4. Crimson Peak
O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρo μας πορώνει τηλεοπτικά με το Strain(σκουληκοπροβοσκίδα Υeah) αλλά ετοιμάζει και κινηματογραφικό χτύπημα με την Jessica Chastain(Interstellar) και την Μία Wasikowska (Stoker) .Μία συγγραφέας καταφεύγει σε ένα σπίτι ώστε να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Το σπίτι όμως δεν είναι ένα απλό σπιτάκι. Eίναι ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και θυμάται(μουαχχαχα)
Βαθμός ανυπομονησίας: 9/10




















5.Far from the Madding Crowd
Διασκευάζεται το σενάριο του Thomas Hardy από τον συνονόματο Τhomas Vinterberg. Το trailer  υπόσχεται μαγευτικές εικόνες και διάχυτη συγκίνηση. Η Carrey Muligan σαν άλλη Jennifer Lawrence τραγουδάει -μάλλον ερμηνεύει- για τις ανάγκες της ταινίας το παραδοσιακό «Let No Man Steal Your Thyme». Προμοτάρεται ως το κινηματογραφικό ρομάντζο της χρονιάς. Οψόμεθα λοιπόν!
Βαθμός ανυπομονησίας: 7/10 














6.Taken 3
O οικογενειάρχης Liam Neeson ξαναεπιστρέφει(Hell yeah) για να δείξει πως κανείς μα κανείς δεν πρέπει να τα βάζει μαζί του...και με την οικογένειά του. Έλα ρε φονικό όπλο 3ης ηλικίας!!FBI, CIA κυνηγούν τον άπιαστο πράκτορα και θα επωμιστούν τις συνέπειες.
Βαθμός ανυπομονησίας: 9/10

 












Έπεται και συνέχεια....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου