Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τι να περιμένουμε από το Interstellar

 https://www.youtube.com/watch?v=zSWdZVtXT7E



















Στις 6 Νοεμβρίου(εκτός απροόπτου) το νέο φιλόδοξο πόνημα του Christopher Nolan υπόσχεται ένα ταξίδι στο αχανές διάστημα με μεγάλες δόσεις συγκίνησης. Γενικά δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το sci-fi δράμα αφού ο Nolan τηρεί σιγή ιχθύος κάνοντας μας περισσότερο ανυπόμονους! Βέβαια οι πιθανότητες να μας απογοητεύσει είναι ελάχιστες, μη πω μηδαμινές.
Προσωπικά είναι από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες (μαζί με Ταραντίνο ) γιατί παραδίδει εγκεφαλικές ταινίες.Τι να πρωτο-εξάρω; το ευφυέστατο Memento ; Το ''μαγικά καθηλωτικό'' Prestige ή το αριστουργηματικό Inception(http://cinejunkiesss.blogspot.gr/2010/09/inception2010.html) που συγκλόνισε το άπαν σύμπαν.
p.s i loveu:  Όπως και στο Inception ο μετρ Hans Zimmer έχει αναλάβει πάλι την υποβλητική μουσική.

Κατά κοινή ομολογία είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί έχει διττή ιδιότητα, και σκηνοθέτης και σεναριογράφος!Αν και εδώ έβαλε το χεράκι του στο σενάριο και ο bro του , o Τζόναθαν . Στο πλευρό των αδελφών Νόλαν ο Kip Thorne(θεωρητικός φυσικός) ως σύμβουλος αφού η δουλειά του ενέπνευσε τους bros..












Στόρι: Χρονικά βρισκόμαστε στο μέλλον , στα μέσα μίας κρίσης όπου αμφότερες οικονομία και κυβέρνηση έχουν καταρρεύσει ενώ έχουν σχεδόν εξαντληθεί και οι φυσικοί πόροι της Γης. 
Mία ομάδα εξερευνητών αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ένα διαστρικό ταξίδι μέσω μίας wormhole(αγαπώ τη λέξη) ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα. Τhe answer lies above us!Επηρεασμένος από το Blade Runner(ΘΕΙΛΑ) και το 2001: A Space Odyssey ο Νόλαν θα επανεξετάσει τη σχέση του ανθρώπου με το διάστημα οδηγώντας μας στα πιο απόμακρα ''σύνορα''  της επιστημονικής μας κατανόησης.


-Ο Νοlan ''όρισε'' ως savior, κεντρικό ήρωα τον Matthew McConaughey που κάνει προσεχτικές επιλογές μετά την οσκαρική  '' αναγέννηση'' του.  Άλλη μία ευκαιρία να αρχίσει τους φιλοσοφικούς του στοχασμούς και να μας οδηγήσει στη ''μαύρη τρύπα'' του δικού του σύμπαντος .


 










p.s i don't loveu: Aπορώ πως θ ΄αναπληρώσουν το κενό του ο Colin & Vince στο True Detectine! Alright alright alright!

-Έχει λίγο αέρα από Gravity που φυσικά το εκλαμβάνουμε ως θετικό. Σ' αυτό βοηθάει και η Anne Hathaway που φέρνει λίγο σε Sandra με τη διαστημική στολή.


p.s η Αννούλα του χιονιά έχει  ξανασυνεργαστεί με τον Νόλαν και στον τελευταίο αξιοπρεπές Batman!













 Το διαγαλαξιακό καστ συμπληρώνουν οι Casey Affleck(ταλαντούχος της οικογενείας ),  Jessica Chastain(ωραίο μωρόοοο) και Michael Kaine(ο λευκός Morgan Freeman). 

Περιμένουμε...ν' απογειωθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου