Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Sin City:A Dame to kill for(2014)

https://www.youtube.com/watch?v=nqRRF5y94uE
Στόρι:
μία πόλη βουτηγμένη στη διαφθορά, στην αμαρτία και φυσικά στο αίμα




















Comments:
-Άνισο αποτέλεσμα από το ντουέτο Frank Miller &  Robert Rodriguez , κακέκτυπο της 1ης ταινίας γι'αυτό και έλαβε χλιαρή υποδοχή από κοινό και κριτικούς! Σχεδόν μία δεκαετία αναμέναμε την ταινία ας ήταν έστω το αποτέλεσμα αξιοπρεπές. Πολύ άσχημο η ίδια η ταινία να κοπιάρει τον εαυτό της! Nα μην υπάρχει κάποια σεναριακή πρωτοτυπία και να μην τέμονονται πουθενά  οι ''διασταυρώσεις''.
Οπτικά ναι κάποιες σκηνές τραβούν τον θεατή αλλά μέχρι εκεί.  Σ΄αυτό συμβάλλει και το ασπρόμαυρο κάδρο! Η σπλατεριά ήταν αφενός αναμενόμενη αφετέρου ανούσια. π.χ η Uma Thurman που έβγαλε το μάτι της Elle Driver στο Kill Bill 2 εξυπηρετούσε κάποιο σκοπό...





Όσον αφορά το πολυσυλλεκτικό καστ:
+Σωτηρία η εμφάνιση της Eva Green που πείθει ως γυναίκα δηλητήριο , ως maneater(sing it nelly....)
-Η Jessica Alba πέρα από τα φιδοκουνήματα δεν πρόσφερε κάτι άλλο. Γενικά το story της ήταν το πιο αδύναμο αν και προσμέναμε το αντίθετο.














Josh Brolin το πάλεψε να μοιάσει στον Clive Owen αλλά my dear, Clive Owen γεννιέσαι δεν γίνεσαι!Βέβαια είχε μία ατακάρα ''Θα έπρεπε να μην πάω να την συναντήσω αλλά αντιθέτως πήγα 20 λεπτά νωρίτερα''!GOD DAMN!
+Ο ογκόλιθος , Βροντόσαυρος Mickey Rourke  βγάζει γέλιο με την καφρίλα του. Μιλάνε οι γροθιές του OUG!
p.s μαζί με τον Rock κάντε τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο, τα 2 βουνά που μαλώνανε...
+O Joseph-Gordon Levitt ήταν πραγματικά πολύ καλός στο ρόλο του αμετανόητου τζογαδόρου και φάνηκε πως γούσταρε! Προβλέπω λαμπρό μέλλον και ίσως ένα αστεράκι στη Λεωφόρο της Δόξας..













-Αδιάφορη η Lady Gaga στο ρόλο της άκακης και ψυχοπονιάρας σερβιτόρας. Cherry cherry....boom boom!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου