Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Suits(2011-)

https://www.youtube.com/watch?v=HOi7_d3GOFI




















Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού είχα την ευκαιρία να ''καώ'' περισσότερο. Θυμάστε  το μότο του Barney Stinson Suit UP στο How i met you mother ; E βρήκε την απόλυτη εφαρμογή στη σειρά Suits!
Τα κοστούμια tom ford έρχονται και παρέρχονται σε κάθε επεισόδιο!
Όποιος με ξέρει έστω και λίγο γνωρίζει την αχίλλειο πτέρνα μου, την αδυναμία μου στο κυριλέ ντύσιμο(όχι κλαρινογαμπριστικά), στις ατσαλάκωτες πουκαμισιές και στις σφιχτοδεμένες γραβάτες! Το suits αναφέρεται αφενός στα κοστούμια αφετέρου στην μήνυση.

Aς εκδικάσουμε λοιπόν  την υπόθεση, το αίτημα μου να ξεκινήσεις  ΕΣΥ και ΕΣΥ(ναι που αμφιβάλλεις κάργα) την σειρά! Παραθέτω ένα ένα τα επιχειρήματα, κάθε επιχείρημα αντιστοιχεί σε έναν ήρωα πλην του τελευταίου.

1. Η ιστορία διαδραματίζεται στην νομική εταιρεία PearsonHardman(!). Το  no1 χαρτί  της εταιρείας-μαμούθ  είναι ο γοητευτικότατος Ηarver Specter(Gabriel Macht) .Υποδύεται τον ναρκισσιστικό, εγωκεντρικό δικηγόρο (πιο μεγάλο EGO δεν γίνεται) που φιλοδοξεί να βάλει το όνομά του στην φίρμα. Ο φαινομενικά ατσαλάκωτος Harvey Specter  θα τσαλακωθεί ούκ ολίγες φορές για την επίλυση των υποθέσεων και για την προστασία των δικών του.
Σύσσωμος ο κόσμος της μόδας τον θεωρεί ως την επιτομή του ανδρικού στυλ!
Nα μουν γραβάτα στο λαιμουδάκο σου.













2. Όσο υπερόπτης κι ας είναι ο Harvey παίρνει το ρίσκο και προσλαμβάνει ως βοηθό τον Mike Ross(Patrick J.Adams) που δεν είναι απόφοιτος της νομικής. 2 lawyers,1 degree! Του μαθαίνει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος αναπτύσσοντας το δικό τους bro-mance!!!Πείθει ως παιδί -θαύμα, τζίνιους .Η ευφυΐα είναι σέξι τελικά!
p.s Αν σου θυμίζει κάτι πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη μίνι σειρά Rosemary's baby.













3. Σαν σειρά που σέβεται τον εαυτό της έχει και μία μορφάρα , τον weirdo Louis Litt!!! Τι ατακάρες εκτοξεύει δεν περιγράφεται!Λατρεύεις να τον αντιπαθείς!





4.Φυσικά θα υπήρχε και ένα όμορφο θήλεο στο team, το όνομα της Rachel Zane(Meghan Markle) . H απλή και ταπεινή νομική βοηθός θέλει να κατακτήσει το όνειρό της, να φοιτήσει στο Χάρβαρντ.Θα τα καταφέρει; Ομολογούμενως και η γραμματέας Ντόνα έχει το κοινό της αλλά μην δουλευόμαστε η Rachel είναι ΤΟP!













 5. Δεν γινόταν να μην αναφερθώ στην Jessica Pearson(Gina Torres),  στο απόλυτο bitch-oνι που έχει θέματα εξουσίας!Φοβού την Τζέσικα!Δαγκώνει!













6. Κατά κοινή ομολογία όλα τα επεισόδια βρίθουν ενδιαφέροντος και ανατροπών  αν και σπάνια ''παρευρισκόμαστε'' στην δικαστική αίθουσα! Μέσα στις τόσες μηνύσεις,ρήτρες,δικαστικές δια(μάχες) ευτυχώς βρίσκουμε λιγο χρόνο για ρομαντζό, λιγουλάκι! Κερασάκι στην τούρτα η επιλογή των κομματιών από The Black Keys, TheHeavy, μέχρι Foster the People και The XX.

 Ένσταση να μη το ξεκινήσετε; Kαμία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου