Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

The Hunger games:Catching fire(2013)

Στόρι: οι αγώνες πείνας συνεχίζονται...



















Comments:
-Πραγματικά άξιζε σαν ταινία και ήταν και καλύτερη από την παρθενική!Ένα sequel που σέβεται την προϊστορία και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος . Μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας ανήκει στον βιντεοκλιπά Francis Lawrence, τον αναφέρω έτσι γιατί εγώ -προσωπικά -τον πρωτοέμαθα από το Waiting for tonight της Lopez που για τα δεδομένα-τότε-ήταν κλιπάρα! Μετά ξεκίνησε τα γυρίσματα ταινιών όπως το Constantine, I am legend και ευτυχώς για εμάς δεν έχασε τον ρυθμό του! Aδημονώ για την συνέχεια όπως και οι περισσότεροι ''πεινασμένοι''!














- H Jennifer Lawrence αναδεικνύεται σε νέα ανερχόμενη δύναμη... όταν δεν φοράει ψηλά τακούνια! Who cares?! To ότι είναι clumsy την κάνει ακόμη πιο αγαπητή! Συγκριτικά με την πρώτη ταινία βγάζει περισσότερο συναίσθημα και πείθει ως αντιηρωίδα. She milks every moment! Ελληνιστί δεν μπορώ να το διατυπώσω τόσο καλά!Μας έβαλε φωτιά...τo girl on fire!













-H επιστροφή όλου του team: ο Πίτα Mellark (όχι φανουρόπιτα), ο Woody Harrelson(όχι ο τρυποκάρυδος) που από τότε που τον είδαμε στο True Detective έχει κερδίσει τη συμπάθεια μας, ο σχεδιαστής Lenny(όχι με την ιδιότητα του τραγουδιστή),o hottie Liam Hemsworth (όχι σαν toy-boy της ξέσαλλης Μiley, γλύτωσε το παιδίιιιι),  η εκκεντρική Elizabeth Banks(όχι πες με Έφη) , o Stanley-Caesar-Tucci με χαμόγελο Πετρίδη(όχι δεν έκανε αισθητική οδοντιατρική)  και ο Donald Sutherland ώσαν President snow (no comment!)














p.s i don't love u: o Philip Seymour Hoffman που έχει ''φύγει'' δυστυχώς...RIP :(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου