Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

R.I.P Paul Walker















Σε ηλικία 40 ετών έφυγε ο Paul Walker το απόγευμα του Σαββάτου λίγο έξω από το Λος Άντζελες σε μοιραίο τροχαίο. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο φίλος του( Roger Rodas)  , ήταν καθ' οδόν ώστε να παραβρεθούν  σε φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος του ηθοποιού  "Reach Out Worlwide".
Δυστυχώς έχασαν και οι δύο τη ζωή τους αφού το όχημα έπεσε με ταχύτητα σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες. Tραγική ειρωνεία να πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ στις ταινίες Fast & the Furious πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεφύγει...














H είδηση βύθισε στο πένθος οικογένεια (ήταν παντρεμένος με μία κορούλα 15 χρονών), φίλους και συναδέλφους. Μικρά δείγματα στο twitter:

















 Το πιο συγκινητικό ήταν του Vin Diesel "Αδελφέ μου θα μου λείψεις πάρα πολύ. Ο ουρανός κέρδισε ένα ακόμη  'Αγγελο. Αναπαύσου με ειρήνη."


Αν και οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το όνομα του με τα Fast & the Furious είχε παίξει και σε άλλες ταινίες όπως το ψυχοβγαλτικό Joyride , το Bobby Z, το Skulls (εξάλλου η ερμηνεία του στο νεανικό θρίλερ τράβηξε την προσοχή του παραγωγού Neal H. Moritz για να του προτείνει τον ρόλο του Brian O'Conner). H λατρεία του για τα γρήγορα αμάξια πασίγνωστη αφού είχε στην κατοχή  ούτε 1 ούτε 2  αλλά 17 αμάξια ! Ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του ως "adrenaline junkie " γι'αυτό έκανε και τα περισσότερα stunts στα Fast and the Furious.














Το γλυκό παιδί με τα γαλάζια μάτια ούτε είχε προκαλέσει  με ξέφρενες δηλώσεις ούτε είχε πουλήσει την προσωπική του ζωή ''μιλούσε'' μέσα από την δουλειά του γι'αυτό και όλοι-γνωστοί και άσημοι-καταστενοχωρήθηκαν με την είδηση του χαμού του.
Καλό ταξίδι Paul..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου