Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Man of Steel(2013)

 http://www.youtube.com/watch?v=T6DJcgm3wNY
Στόρι: η ιστορία του Superman για μία ακόμη φορά




















Comments:
-Πρώτα απ'όλα κατακριτέα η μεγάλη διάρκεια του έργου, άνετα μπορούσαν να κόψουν ένα μισάωρο. Γενικά δεν αφηγήθηκαν ωραία την ιστορία, τα flashback ήταν ξεκάρφωτα , ατελείωτα αεροπλανικά,  χολιγουντιανές κοινοτοπίες έδιναν και έπαιρναν. Το μπλερόκ κρυπτονίτης ήταν απλά γελοίο. Ναι τα εφέ ήταν εντυπωσιακά αλλά μετά από ένα σημείο μπουχτίζεις . Πιο αμερικανιά πεθαίνεις! Πραγματικά μου θύμισε τον Captain America και την βαρεμάρα που ένιωσα όταν έβλεπα τον κάπταιν. Βέβαια έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ αφού τις προηγούμενες μέρες είχα δει τον Ήρωα και τον Άτρωτο. Ήταν απότομη η προσγείωση στην αμερικανική κουλτούρα.
















Henry Cavill aka Kal El οπτικά θυμίζει τον Superman αλλά όταν αρχίζει και μιλάει το χάνει. Δεν μπορεί να πείσει σαν σωτήρας, σαν ανώτερο ον και φυσικά δεν έχει την ευγένεια του Christopher Reeve. Aλλά και ο Brandon Routh στο Superman returns ήταν πιο πειστικός στο ρόλο του και βασικά όλη η ταινία ήταν ανώτερη με τον Kevin Spacey στο ρόλο του κακού και την Kate Bosworth ως Lois Lane. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούσε να στηριχτεί έργο πάνω του και αυτό το είχε αποδείξει και στους Αθάνατους.



-Αναπάντεχη έκπληξη η Amy Adams που ήταν αληθοφανής στο ρόλο της γνωστής δημοσιογράφου της Daily Planet.






Russell Crowe ως Jor-El κάποιες στιγμές μου άρεσε, κάποιες μου ξίνιζε. Ένα είναι το σίγουρο όταν τον ακούω να μιλάει μου έρχονται τα λόγια του Μονομάχου ''Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next''.


-O Michael Shannon σαν στρατηγός Ζοd ήταν τόσο κακός ως κακός!Καρικατούρα απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου