Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

6 λόγοι για να επισκεφτείτε το Harper's Island

 http://www.youtube.com/watch?v=ZdjNMlQEtE4&feature=related













1.Έχει μόνο 13 επεισόδια,το ένα πιο αγωνιώδες από το άλλο.Λόγω της μικρής διάρκειας δεν κουράζει σαν σειρά,τελειώνει τη στιγμή που πρέπει χωρίς να την τραβήξουν από τα μαλλιά(δες LOST,Heroes κ.τ.λ).

2.Σπάνια βγαίνει σειρά teenoθρίλερ με σκοτωμούς τύπου ''Ι know what you did last summer'',''Urban legend''...Κάθε φόνος ήταν διαφορετικός και πιο ευφυέστατος από τον προηγούμενο...με top τα φονικά στη γέφυρα και στο ξενοδοχείο(κυρίως το ένα το ύπουλο,το ''καθιστό'' για όποιον ξέρει).




3.Όπως και στο ''Ξέρω τι κάνατε'' δυνατό χαρτί είναι ο ψαράς που μοιάζει με Milo Ventimiglia(πες με αδελφό Πετρέλη στo Heroes) ακολουθώντας τα χνάρια του Freddie Prinze Junior!




















4. Σε εμάς τα κοριτσάκια αρέσει ο hot fisherman,αλλά και για εσάς τα αγοράκια έχει το μενού νυφούλα Katie Cassidy να τρέχει να ξεφύγει από το κακό που την βρήκε(SPOILER κλείστε μάτια) και ήθελε και να το σπιτώσει!Αν και νόμιζα ότι θα είναι ατάλαντη,έπαιξε πολύ καλά,ειδικά στη σκηνή με την πισίνα ήταν απίστευτη!!















5. Όλο το καστ γενικά ήταν προσεκτικά διαλεγμένο ξεκινώντας από την κατατρεγμένη νυφούλα (που αναφέραμε)  στο μαύρο πρόβατο J.D μες στη τατουαζιά μέχρι το creepy κοριτσάκι που έλεγε θα πεθάνουν όλοι One by onee σηκώνοντας την τρίχα μας κάθε φορά που ξεκινούσε η σειρά...
http://www.youtube.com/watch?v=--fPnCH_TqE


6. Με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο η σειρά ολοκληρώνεται. Καθ'όλη τη διάρκεια της έχεις αλλάξεις 1002  γνώμες για το ποιος είναι ο δολοφόνος αλλά κανείς μα κανείς(έστω από τα άτομα που ξέρω) δεν βρήκε την λύση του μυστηρίου εγκαίρως(δηλαδή πριν μας το ξεφουρνίσει ο ίδιος!).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου